Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Gratis EHBO Cursus via Coop

Score+78
Score+78

Nu in de aanbieding bij Coop: Gratis EHBO Cursus van Rode Kruis.

Aanmelden EHBO-cursus

Coop werkt al jarenlang nauw samen met het Rode Kruis. Samen met onze klanten zamelen we regelmatig geld in voor het Coop Rode Kruis Fonds. Bijvoorbeeld met de Vitaminedeal tijdens de Huishoudbeurs in 2018, de Kanzi appel-actie en statiegeldacties in diverse Coop-winkels. Met de opbrengst financieren we projecten om de buurt te versterken en buurtbewoners zelfredzamer te maken. Het doel van de afgelopen periode? 1000 gratis EHBO-cursussen voor onze klanten!

  • De EHBO-cursussen vinden plaats in ruim 80 Coop-winkels in heel Nederland.
  • Per cursuslocatie zijn er 12 plaatsen beschikbaar. Wanneer er meer dan 12 aanmeldingen zijn bij één Coop-winkel, selecteren we de deelnemers op basis van hun motivatie.
  • De cursus duurt circa 2 uur. Voorafgaand aan de cursus volg je thuis een online module. Deze moet afgerond zijn om aan de EHBO-cursus in de Coop-supermarkt te kunnen deelnemen. Ervaar je problemen met de online module? Neem dan contact op via: [email protected].

Meld je nu aan voor een EHBO-cursus! Zo maken we samen ’t verschil in jouw buurt.
Inschrijven is mogelijk t/m maandag 26 augustus 2019. Na inschrijving ontvang je uiterlijk voor 3 september 2019* een e-mail of je geselecteerd bent.

*indien de cursus de eerste week van september begint, ontvang je hierover al eerder, minimaal 7 dagen van te voren, bericht.

×

Verlopen? Aanbieding rapporteren

Reageer op deze aanbieding

  Subscribe  
Abonneren op
laagst.nl
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Delen met een vriend

Hi, this may be interesting you: Gratis EHBO Cursus via Coop! This is the link: https://www.laagst.nl/gratis-ehbo-cursus-via-coop/